Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de SSL -modus op uw Web Application Firewall (WAF)

Als je een SSL -certificaat hebt ingesteld op je website en de Web Application Firewall (WAF) hebt ingeschakeld, moet je soms je SSL -modus aanpassen om je website correct te laten werken.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Firewall in het navigatiemenu.
    Firewall
  4. Selecteer op de kaart voor je website SSL in hetinstellingen menu.
    tandwielpictogram en vervolgens SSL
  5. Schuif omlaag naar SSL -modus . Kies de SSL -modus die zinvol is voor je website en selecteer vervolgens Opslaan .
    • Volledige HTTPS - Dit is onze voorkeursmethode voor het beschermen van je website, maar hiervoor moet je een SSL -certificaat op je hostingserver installeren. Dit beveiligt je verkeer volledig van je klanten naar onze firewall en naar je website.
    • Gedeeltelijke HTTPS - Als er geen SSL op je website is geïnstalleerd, zullen we namens jou een proxy uitvoeren. Dit helpt om Man in the Middle (MitM) -aanvallen te voorkomen door het deel van je verkeer dat plaatsvindt tussen je klanten en onze firewall te beveiligen.

Meer informatie

• Nadat je wijzigingen hebt aangebracht in je SSL -modus, kun je je WAF -cache leegmaken om er zeker van te zijn dat je website correct werkt.