Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de lettertypestijl in WordPress

Je kunt de standaard WordPress -editor gebruiken om de lettertypestijl te wijzigen die op je site wordt gebruikt.

1. Open de WordPress -editor .
  2. Klik links op Lettertypen.
  3. Klik op het lettertype dat je wilt wijzigen en selecteer een nieuw lettertype.
  4. Klik op Opslaan en publiceren als je klaar bent.