Wijzig de instellingen van Workspace Email van POP naar IMAP

Als je je e -mail wilt wijzigen van POP- naar IMAP -instellingen, werk je je accounttype bij in je e -mailclient of stel je het account in met IMAP. Het accounttype kan voor sommige clients niet worden gewijzigd, waaronder Apple Mail, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 en Thunderbird. Als je IMAP met deze clients wilt gebruiken, stel je het account in met je inkomende en uitgaande servers.

1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Schakel over naar de klassieke weergave als je dat nog niet hebt gedaan.
  3. Selecteer in het menu Help de optie voor het Centrum voor het instellen van e-mail.
  4. Onder E -mailserverinstellingen zie je je inkomende en uitgaande serverinstellingen.
  5. Zoek de accountinstellingen in je e -mailclient en voer het volgende in:
    • Inkomende mailserver : Je inkomende IMAP -server
    • Uitgaande mailserver : Je uitgaande SMTP -server
    • Inkomende poort : 143 (zonder SSL) of 993 (met SSL)
    • Uitgaande poort : 25, 80 of 3535 (zonder SSL); 465 of 587 (met SSL)

Opmerking: als je e -mailmappen hebt gemaakt in je POP -account, moet je deze opnieuw maken in je IMAP -account.