Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn add -on -domein of subdomein -hoofdmap voor Linux -hosting

Je kunt de documentroot van je add -on -domeinen of subdomeinen op elk moment wijzigen.

1. Log in op je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer Webhosting en selecteer vervolgens Beheren voor je gewenste Linux -hostingabonnement.
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel-beheer.
  4. Selecteer Domeinen .
  5. Voer onder Nieuwe documenthoofdmap de nieuwe map in.
  6. Selecteer Bijwerken .

Een succesbericht bevestigt dat de hoofdmap van je domein is gewijzigd.

Verwante stappen

• Je kunt FTP of Bestandsbeheer gebruiken om je bestanden naar de nieuwe documentroot te verplaatsen .