Wijzig de gebruikersnaam op mijn Microsoft 365 e -mailaccount

Je kunt de gebruikersnaam voor je Microsoft 365 -account wijzigen. Nadat je je gebruikersnaam hebt gewijzigd, wordt automatisch een alias (of een doorstuurfunctie) van de vorige gebruikersnaam gemaakt, zodat je geen e -mails mist die naar het oude e -mailadres zijn verzonden.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het e -mailadres dat je wilt bijwerken.
  3. Selecteer onder Accountgegevens de optie Bewerken .
  4. Voer je nieuwe gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam in.
  5. Selecteer Opslaan.