Wijzig de gebruikersnaam op mijn Microsoft 365 e -mailaccount

Wijzig de gebruikersnaam van je Microsoft 365 -e -mail op elk moment, ongeacht of je deze zelf hebt gemaakt of dat deze voor je is gegenereerd door GoDaddy Airo ™. Nadat je je gebruikersnaam hebt gewijzigd, wordt automatisch een alias (of doorstuuradres) gemaakt van je vorige gebruikersnaam, zodat je geen e -mail mist die naar het oude e -mailadres is verzonden.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het e -mailadres dat je wilt bijwerken.
  3. Selecteer onder Accountgegevens de optie Bewerken .
  4. Voer je nieuwe gebruikersnaam in.
  5. Selecteer Opslaan.