Wijzig API -inloggegevens voor de WooCommerce Stripe -plug -in

In dit artikel laten we je zien hoe je de API -inloggegevens voor de WooCommerce Stripe -plug -in kunt wijzigen. Houd er rekening mee dat dit proces meestal wordt uitgevoerd als stap voor probleemoplossing of als beveiligingsmaatregel.

Opmerking: Lees voordat je begint deze handleiding over hoe je een nieuwe set API -sleutels kunt maken voor gebruik vanuit je Stripe -dashboard.

Om de API -inloggegevens voor de WooCommerce Stripe -plug -in te wijzigen:

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Navigeer naar de pagina WooCommerce > Instellingen > Betalingen .
  3. Selecteer de betaalmethode die je hebt ingeschakeld. Deze handleiding gaat over de Stripe - Creditcard (Stripe) methode.
  4. Selecteer op de volgende pagina het tabblad Instellingen .
  5. Mogelijk moet je een beetje naar beneden scrollen om de knop Accountsleutels bewerken te vinden.
    Markeren waar de accountsleutels bewerken zich in de gebruikersinterface bevinden
  6. Je ziet de publiceerbare Live -sleutel, de Live -geheime sleutel en het Webhook -geheim . In dit geval hoef je alleen de sleutel en het geheim te wijzigen.
  7. Controleer nogmaals of de nieuwe aanmeldingsgegevens juist zijn. Dit is een zeer belangrijke stap, omdat verkeerde API -inloggegevens fouten kunnen veroorzaken bij je klanten en ze niet in staat stellen om je producten te kopen.
  8. Selecteer de knop Live -sleutels opslaan .
  9. (Optioneel) Probeer een live bestelling te plaatsen om er zeker van te zijn dat de wijziging werkt zoals verwacht.