Wijzig API -inloggegevens voor de WooCommerce PayPal -standaardbetaalmethode

In dit artikel laten we je zien hoe je de API -aanmeldingsgegevens voor de plug -in WooCommerce PayPal -betalingen kunt wijzigen. Houd er rekening mee dat dit proces meestal wordt uitgevoerd als stap voor probleemoplossing of als beveiligingsmaatregel.

Om de API -inloggegevens voor de WooCommerce PayPal Stanard -betaalmethode te wijzigen:

1. Ga naar je PayPal.com -account .
  2. Klik rechtsboven op de pagina op Instellingen (tandwielpictogram) > Accountinstellingen > API -toegang .
  3. Selecteer NVP/SOAP API -integratie (klassiek) > API -referenties beheren .
  4. Aangezien je in het verleden de API -handtekening al hebt gemaakt, vind je op deze pagina de informatie over de handtekening. Je moet op de knop Verwijderen onderaan de pagina klikken om door te gaan.
    De details van de API beheren
  5. Klik vervolgens opnieuw op de knop Verwijderen op de volgende pagina.
  6. Zodra je voor de tweede keer op Verwijderen klikt, word je teruggeleid naar de API -toegangspagina waar je vervolgens weer naar API -aanmeldingsgegevens zou gaan.
  7. Nadat je hierop hebt geklikt, moet je op de knop Akkoord en verzenden klikken op het volgende scherm om de nieuwe API -inloggegevens te genereren.
  8. Nu je de API -gegevens opnieuw hebt gemaakt, meld je je aan bij je GoDaddy -account en open je je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  9. Navigeer naar de pagina WooCommerce > Instellingen > Betalingen .
  10. Selecteer de PayPal -standaardbetaalmethode .
  11. Op de volgende pagina moet je een beetje naar beneden scrollen totdat je het gedeelte API -inloggegevens vindt.
  12. Daar zie je de velden Live API -gebruikersnaam , Live API -wachtwoord en Live API -handtekening . Je moet ze allemaal wijzigen.
  13. Controleer nogmaals of de nieuwe aanmeldingsgegevens juist zijn. Dit is een zeer belangrijke stap, omdat verkeerde API -inloggegevens fouten kunnen veroorzaken bij je klanten en ze niet kunnen doorgaan met aankopen.
  14. Selecteer de knop Wijzigingen opslaan .
  15. (Optioneel) Probeer een live bestelling te plaatsen om er zeker van te zijn dat de wijziging werkt zoals verwacht.