Wijs SMTP -relays toe

Je kunt gekochte SMTP -relays aan bepaalde e -mailadressen toewijzen in je Workspace -account. Je kunt ook alle SMTP -relays verwijderen die aan een specifiek e -mailadres zijn toegewezen.

Opmerking: houd er rekening mee dat het maximaal 24 uur kan duren voordat je aangeschafte SMTP -relays beschikbaar komen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op E-mail werkruimte.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op het e -mailadres dat je wilt gebruiken.
  5. Klik op Aanvullende opties weergeven .
  6. Selecteer naast SMTP -relays per dag het aantal SMTP -relays dat je aan dat e -mailadres wilt toewijzen.
  7. Klik op Opslaan.