Wijs SMTP -relays toe

Wijs SMTP -relays toe aan bepaalde e -mailadressen in je Workspace Email -account. Of verwijder alle SMTP -relays die aan een specifiek e -mailadres zijn toegewezen.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer het e -mailadres dat je wilt gebruiken.
    Klik op e -mailadres
  3. Het venster Account bewerken wordt geopend. Mogelijk moet je Aanvullende opties weergeven uitvouwen.
  4. Selecteer naast SMTP -relays per dag het aantal SMTP -relays dat je aan dat e -mailadres wilt toewijzen.
    250 SMTP -relays per dag
  5. Selecteer Opslaan.