Waar zijn mijn mappen na migratie naar Microsoft 365?

Nadat we je hebben gemigreerd van Media Temple Mail of Workspace Email naar Microsoft 365, zie je je e -mailmappen mogelijk niet op dezelfde plek in Microsoft 365. Maak je geen zorgen: je e -mails en bijlagen zijn veilig en worden opgeslagen in een archiefpostvak genaamd In -Place Archive.

Waar vind ik mijn In-Place-archief?

1. Meld je aan bij Microsoft Outlook of Outlook op het web .
  2. Als je de mappen Media Temple Mail of Workspace Email niet ziet, ga dan naar je In-Place Archive.
    • Als je Outlook op het web gebruikt : Selecteer het postvak IN met de naam In-place archief-[je weergavenaam] .
      in plaats van archief in Outlook op het web
    • Als je Outlook gebruikt : Selecteer het postvak IN met de naam Online archiveren op Mac of Online archiveren - [Je e -mailadres] in Windows.
      op zijn plaats archief in Outlook op Mac
      op zijn plaats archief in Outlook op de ramen

Je In-Place Archief bevat je oude Media Temple Mail- of Workspace Email-mappen en hun inhoud.

Waarom bevinden mijn mappen zich in een In-Place-archief?

Voor de meeste klanten verplaatsen we je e -mails naar een identieke mappenstructuur in Microsoft 365. Maar als je Media Temple Mail- of Workspace Email-account de groottelimiet van Microsoft 365 overschrijdt, verplaatsen we je oude Media Temple Mail- of Workspace Email-mappen en hun inhoud naar een In-Place Archive.

Opmerking: je kunt berichten verplaatsen of kopiëren tussen je primaire postvak en het archiefpostvak. Gebruik het hulpmiddel Verwijderde items herstellen om verwijderde items uit de map Herstelbare items in het archiefpostvak te herstellen.