Welk type hostingaccount heb ik?

Onze hostingproducten verschillen per type en abonnement. Zo kun je controleren welk soort hostingabonnement je hebt:

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Je kunt je hostingaccounttype vinden onder Webhosting. Of als je een WordPress-hostingaccount hebt, dan kun je je accounttype vinden onder Managed WordPress.
    mijn accounttype vinden

Hostingaccounttypes en niveaus

De accounttypes zijn:

• Webhosting met cPanel: Linux OS (besturingssysteem) op de server, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Managed WordPress: wij installeren WordPress voor je, met toegang tot WordPress via het accountoverzicht.
  • Webhosting Plus: Linux OS, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Bevat meer toegewezen bronnen dan Linux-hosting. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Windows hosting met Plesk: Windows OS, met Plesk-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met Plesk. Dit hostingabonnement is niet meer beschikbaar, maar we hebben nog wel de supportdocumentatie ervan. (Windows hosting (Plesk) hulp)

Niveaus (Betaalbaar, Deluxe, Ultiem et cetera) geven aan welke functies je bij je hostingabonnement krijgt: hoe hoger het niveau, hoe beter de functies. Voor informatie over de niveaus van jouw hosting, zie: