Wat is WooCommerce voor WordPress?

WooCommerce is een open-source eCommerce-plug-in die de WordPress-toepassing uitbreidt tot een krachtige en zeer aanpasbare online winkel. Met deze eCommerce -plug -in kun je een boeiende en succesvolle online aanwezigheid creëren die alleen wordt beperkt door je verbeeldingskracht.

Opmerking: onze Managed WordPress Ecommerce -pakketten en Managed WooCommerce Stores installeren en gebruiken standaard WooCommerce.

De WooCommerce -plug -in voegt verschillende aanpasbare eCommerce -opties toe aan je WordPress -site en organiseert deze opties in verschillende tabbladen en instellingen, waardoor het gemakkelijker wordt om je webwinkel te beheren. Deze plug -in werkt voor het verkopen van producten die fysiek, digitaal of beide zijn.

Enkele belangrijke functies van WooCommerce om je webwinkel op gang te helpen:

• Ingebouwde betalingsverwerking voor creditcards, voor toonaangevende providers zoals Stripe en PayPal, bankoverschrijvingen en rembours.
  • Automatische belastingberekening voor de belangrijkste belastingtarieven per land en staat.
  • Verzendopties waarmee je geolocatie kunt gebruiken om het adres van je klant automatisch te detecteren en automatisch btw en verzendkosten kunt berekenen.

Het maakt niet uit of je net begint of dat je een ervaren WordPress -gebruiker bent, WooCommerce is ideaal voor elke winkel.

Serververeisten

Om WooCommerce op je WordPress -site te kunnen gebruiken, moet je site aan de volgende serververeisten voldoen:

• PHP -versie : Wordpress en WooCommerce ondersteunen PHP -versie 7.4 en hoger.
  • MySQL : WordPress en WooCommerce ondersteunen MySQL 5.6- en MariaDB 10.1 -versies en hoger.
  • WordPress -geheugenlimiet van 256 MB of hoger : Onvoldoende geheugen kan problemen met de plug -in veroorzaken.
  • HTTPS : voor betalingsgateways is een SSL -certificaat vereist om verbinding te maken.

Volgende stappen

1. Installeer en stel WooCommerce in
  2. Voeg een eenvoudig product toe in WooCommerce
  3. Voeg een afbeelding toe voor een product in WooCommerce
  4. Voeg een WooCommerce -verzendzone toe
  5. Werk de standaardvaluta bij in WooCommerce
  6. WooCommerce -betaalmethoden toevoegen of bijwerken