Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een hulpmiddel voor expresberichten, online vergaderingen en samenwerking. Het is een Microsoft 365 -app waarmee je kunt chatten en vergaderen met collega's, of je nu op kantoor bent of waar dan ook ter wereld. Teams is beschikbaar met Online Business Essentials, Business Professional en Business Enterprise plannen van GoDaddy .

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .


Met Teams kun je erop vertrouwen dat je communicatie veilig is. Je kunt kiezen wie je in vergaderingen wilt opnemen en je kunt een melding ontvangen als er vergaderingen worden opgenomen. Je krijgt ook gegevensbescherming en andere beveiligingsfuncties om je bedrijf te beschermen. Meer informatie over Teams -beveiliging .

Zorg dat Teams het beste voor je werken door het te integreren met apps. Er zijn veel apps om uit te kiezen op basis van uw branche of specifieke zakelijke behoeften, waaronder workflowautomatisering en projectbeheertools. Meer informatie over apps voor teams .

Een app die je met Teams kunt proberen, is Shifts, een cloudgebaseerd platform voor werknemers van wie het werk vereist dat ze opstaan of onderweg zijn, zoals obers of buschauffeurs. Shifts helpt bedrijfseigenaren bij het maken en beheren van ploegendiensten, in- en uitklokken, het delen van bestanden en het communiceren van belangrijke informatie aan teamleden. Meer informatie over het gebruik van Shifts van Microsoft.

Nu je meer weet over Teams, kun je de Microsoft -handleiding raadplegen om aan de slag te gaan met Teams .

Verwante stappen

  • Als je een Online Business Essentials -abonnement hebt, ga je naar Teams in je webmail .
  • Als je Business Professional of hoger hebt, installeer je Teams op je Windows -pc of Mac .

Meer informatie