VPS en dedicated servers (centrum voor hostingbeheer) Help

What is RPM?

RPM lets you install software on a Linux server via SSH for the following operating systems:

To view the help documentation for RPM, run man rpm in SSH.

Note: We only recommend RPM for advanced users with some experience in Linux system administration. For less experienced users, we recommend using YUM.

Next steps


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.