What is APT-GET?

APT-GET lets you install software on an Ubuntu Linux server via SSH.

To view the help documentation for APT-GET, run man apt-get in SSH, or view the Ubuntu documentation.

Next steps


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.