Maak cron -taken

Cron is een standaard Linux -functie waarmee je taken, genaamd "Cron Jobs", kunt plannen om zonder toezicht te worden uitgevoerd op een gespecificeerde frequentie.

Opmerking: je moet Linux -opdrachten begrijpen om Cron -taken effectief te kunnen gebruiken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie Geavanceerd Cron -taken .
  5. Voer de benodigde informatie in op de pagina cPanel Cron Jobs. Zie de cPanel Cron Jobs -functiedocumentatie voor hulp.
  6. Klik op Nieuwe cron -taak toevoegen .

Meer informatie

Je kunt PHP -scripts voor Cron -taken aanroepen door het volgende te gebruiken in het veld Opdracht :
/usr/local/bin/php -q /home/[user name]/[path to the file]
Je kunt op deze pagina ook cron -taken bewerken en verwijderen .