Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Werken met optie- en keuzelimieten

Je winkel kan maximaal drie opties hebben voor elk product en maximaal 100 keuzes voor je hele winkel. Dit verbetert de online prestaties van je winkel, omdat het voor klanten gemakkelijker is om producten te kopen als ze niet overweldigd worden door een lange lijst met keuzes.

Opmerking: Wat is het verschil tussen een productoptie en een keuze?
het vergelijken van opties en keuzes
Grootte is een optie voor één product; Small, Medium en Large zijn keuzes.

Hoewel de meeste winkeleigenaren de limiet van 100 keuzes nooit overschrijden, zijn er oplossingen die klanten nog steeds een duidelijke manier bieden om de keuzes te vinden die ze willen.

Actie Beschrijving
Gebruik de beschrijving Maak algemene productopties in plaats van specifieke. Neem bijvoorbeeld niet de afmetingen op voor elke Small, Medium en Large keuze die je maakt. In plaats daarvan omvatten de gegevens in de productbeschrijving soort kussen dimensies.
voeg optiegegevens toe in Beschrijving
Afzonderlijke keuzemogelijkheden Maak afzonderlijke opties voor een product. Je kunt bijvoorbeeld Grootte en Multiverpakkingen gebruiken als kussenopties, waardoor klanten meer keuze hebben.

verschillende soorten opties maken

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.