GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werken met Microsoft 365 e -mailpakketten

Als je bent overgestapt van Workspace Email naar Microsoft 365 , heb je mogelijk e -mailpakketten van Microsoft 365 ontvangen als onderdeel van de overgang. Met een e -mailpakket krijg je een bepaald aantal e -mailaccounts bij elkaar in één bundel. Individuele accounts in het pakket kunnen worden toegewezen, verwijderd of geüpgraded om aan je behoeften te voldoen.

De onderstaande informatie geeft je extra context en leidt je door enkele veelvoorkomende processen bij het gebruik van je Microsoft 365 -e -mailpakket.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Meer informatie over het gebruik van je e -mailpakket:

Wat is een e -mailpakket?

Als onderdeel van de overgang van Workspace Email naar Microsoft 365 , kun je een vast aantal Microsoft 365 e-mailaccounts ontvangen in één pakket, zoals een pakket met drie of vijf. Je ontvangt automatisch het e -mailpakket dat overeenkomt met het gebruik van je e -mailaccount van Workspace Email.

Wijs individuele e -mailaccounts toe, verwijder ze of werk ze bij vanuit het e -mailpakket, net als bij een zelfstandig e -mailaccount.

Waarom heb ik een e -mailpakket ontvangen?

Je had meerdere Workspace Email e -mailaccounts voordat je overstapte van Workspace Email naar Microsoft 365 . We willen je overgang zo naadloos mogelijk laten verlopen - en we willen er ook voor zorgen dat je krijgt waarvoor je betaald hebt!

E-mailpakketten zijn er in verschillende hoeveelheden en abonnementen. Een Email Essentials 5-pack bevat bijvoorbeeld 5 Email Essentials-accounts. Je ontvangt automatisch de combinatie van het e -mailpakket dat overeenkomt met het gebruik van je e -mailaccount vóór de verhuizing.

Wat is het verschil tussen een e -mailpakket en een standalone e -mailaccount?

Meestal werkt een e -mailaccount van een e -mailpakket hetzelfde als een zelfstandig e -mailaccount. Het belangrijkste verschil is dat een account uit een e -mailpakket niet individueel kan worden geannuleerd. Je kunt nog steeds het e -mailadres verwijderen dat aan het account is gekoppeld als je een nieuw e -mailadres wilt toewijzen, maar het account zelf kan niet permanent worden geannuleerd.

Als je het e -mailaccount niet langer wilt, moet je het volledige e -mailpakket annuleren . Hierdoor worden alle e -mailaccounts geannuleerd die zijn gekoppeld aan het e -mailpakket (gebruikt of ongebruikt).

Bovendien verbreekt het upgraden van een account vanuit een e -mailpakket de koppeling met het e -mailpakket. Het bijgewerkte e -mailaccount wordt een zelfstandig account en een ongebruikt e -mailaccount wordt teruggestuurd naar je e -mailpakket.

Hoe kan ik zien welk e -mailadres is gekoppeld aan elk e -mailpakket?

  1. Ga naar Mijn producten en selecteer E -mail en kantoor .
  2. Zoek het vetgedrukte e -mailpakket in de lijst.
    • Alle e-mailadressen die aan het pakket zijn gekoppeld, worden direct onder de koptekst weergegeven.
    • Alle beschikbare (ongebruikte) e -mailaccounts zijn genest onder de koptekst van het e -mailpakket.
  3. Gebruikersaccount met e-mailpakket en subkoppen

Kan ik Microsoft 365 e -mailpakketten kopen?

E -mailpakketten zijn niet rechtstreeks te koop. Ze zijn afgestemd op de Workspace Email -tariefplannen van klanten, dus ze zijn alleen beschikbaar als onderdeel van de overgang van Workspace Email naar Microsoft 365 . Als je meer e -mailaccounts nodig hebt, bekijk dan de beschikbare abonnementen en kies er een die bij je past.

Stel een e -mailadres in

Gebruik een beschikbaar e -mailaccount om een nieuw e -mailadres in te stellen via E & Office -dashboard . Nadat je het e -mailadres hebt gemaakt, wordt het weergegeven als een gebruikersaccount in het e -mailadres en het e &. Office -dashboard.

Verwijder een e -mailadres

Als je een bepaald e -mailadres niet langer nodig hebt (bijvoorbeeld als een werknemer je organisatie verlaat), verwijder je het e -mailadres via E & Office -dashboard .

Wanneer het e -mailadres wordt verwijderd, wordt een ongebruikt e -mailaccount teruggestuurd naar je e -mailpakket. Je kunt het beschikbare e -mailaccount gebruiken om een nieuw e -mailadres te maken wanneer je er een nodig hebt.

Herstel een verwijderd e -mailadres

Als je merkt dat je een e -mailadres moet herstellen - ofwel omdat het individuele e -mailadres van de gebruiker is verwijderd of omdat het deel uitmaakte van een geannuleerd bundelpakket - kun je het binnen 30 dagen na de verwijderingsdatum herstellen.

Om het te herstellen:

  1. Zorg ervoor dat je een open, ongebruikt e -mailgebruikersaccount hebt met hetzelfde abonnement of hoger. Je moet een nieuwe aanschaffen als je er geen hebt.
  2. Herstel het e -mailadres .

    Opmerking: Als je e -mailpakketten en zelfstandige e -mailaccounts hebt met hetzelfde pakket, wordt het e -mailadres hersteld naar elk beschikbaar account dat overeenkomt met het pakket dat je selecteert. Momenteel kun je er niet specifiek voor kiezen om te herstellen naar een e -mailpakket of een standalone account.

Dit herstelt het e -mailadres en alle inhoudsgeschiedenis, zoals het Postvak IN en de agenda.

Upgrade een e -mailadres

Je kunt individuele e -mailadressen upgraden vanuit het e -mailpakket via E & Office -dashboard . Een bijgewerkt e -mailadres heeft toegang tot extra functies, zoals extra opslagruimte.

Er is geen manier om het volledige e-mailpakket in bulk te upgraden, maar je kunt elk van de bijbehorende e-mailaccounts afzonderlijk upgraden. Na de upgrade wordt het e -mailaccount een op zichzelf staand e -mailabonnement en is het niet langer gekoppeld aan het e -mailpakket. Voor elk bijgewerkt e -mailaccount wordt een ongebruikt e -mailaccount teruggestuurd naar je e -mailpakket.

Stel dat je een Email Essentials Basic-pakket van 5 hebt en je besluit een van de e-mailaccounts te upgraden naar Email Essentials. Het e -mailaccount van Email Essentials is nu een zelfstandig abonnement en een ongebruikt e -mailaccount wordt teruggestuurd naar het e -mailpakket. Je hebt nu 5 Email Essentials Basic -accounts (e -mailpakket) EN 1 Email Essentials -account (standalone).

Annuleer een e -mailpakket

Als je de e -mailaccounts die aan je e -mailpakket zijn gekoppeld niet langer nodig hebt, kun je het volledige e -mailpakket annuleren , waardoor alle e -mailaccounts die aan het e -mailpakket zijn gekoppeld (gebruikt en ongebruikt) worden verwijderd.

Als je een upgrade hebt uitgevoerd van een e -mail die oorspronkelijk in het e -mailpakket zat, is die e -mail niet langer gekoppeld aan het e -mailpakket en wordt deze niet beïnvloed door de verwijdering.

Meer informatie