Werken met betalingsgeschiedenisrapporten in CashParking

In je CashParking® -account kun je betalingsgeschiedenisrapporten bekijken, afdrukken en exporteren, die de betalingsinformatie van de commissie voor je begunstigde -accounts bevatten. Zie voor meer informatie over CashParking -begunstigde -accountsKoppel begunstigden aan mijn CashParking -account .

Opmerking: Betalingsgeschiedenisrapporten zijn niet beschikbaar voor commissiebetalingen die vóór november 2009 zijn gedaan.

Rapporten over betalingsgeschiedenis weergeven

Op de pagina Betalingsgeschiedenis kunt u aangepaste rapporten maken die de betalingsinformatie van de commissie bevatten voor de rekeningen van de begunstigde en het datumbereik dat u selecteert.

Om betalingsgeschiedenisrapporten te bekijken

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Ga naar het tabblad Betalingsgeschiedenis.
  5. Selecteer in Begunstigde de rekening van de begunstigde waarvoor je de betalingsgeschiedenis wilt bekijken of selecteer Alle begunstigden om de betalingsgeschiedenis voor alle rekeningen van de begunstigde weer te geven.
  6. Vanaf Voor Selecteer een van de volgende:
    • Alle - Toont de betalingsgeschiedenis van november 2009 tot heden.
    • Aangepast - Geeft de betalingsgeschiedenis weer voor een aangepast datumbereik.

Opmerking: In de Payment Date Range venster, klikt u op de datumvelden of agenda-pictogrammen om een Startdatum en Einddatum selecteren en klik op Bijwerken. Je kunt ook op het datumveld rechts van de lijst Voor klikken om een aangepast datumbereik te selecteren.

• Deze maand - Toont de betalingsgeschiedenis voor de huidige kalendermaand.
    • Dit kwartaal - Geeft de betalingsgeschiedenis voor het huidige kwartaal weer.
    • Dit jaar - Geeft de betalingsgeschiedenis voor het huidige jaar weer.
  7. Klik op Rapport weergeven . Het rapport Betalingsgeschiedenis wordt weergegeven.

Inzicht in betalingsgeschiedenisrapporten

Betalingsgeschiedenisrapporten geven de volgende informatie weer voor elke commissiebetaling:

• Betalingsdatum - De datum waarop je de commissiebetaling hebt ontvangen
  • Transactienummer - Het transactienummer voor de commissiebetaling
  • Betalingstype - Het type betaling dat je hebt ontvangen: cheque, EFT (elektronische overboeking) of PayPal®
  • Betalingsbedrag - Het bedrag in dollars van de commissie die je hebt ontvangen

Opmerking: je kunt op de kop van een kolom klikken om de volgorde van de gegevens om te keren. In de kolom Betalingsdatum wordt bijvoorbeeld de meest recente betaling als eerste weergegeven. Klik op Betalingsdatum om de oudste betaling eerst weer te geven.

Betalingsgeschiedenisrapporten afdrukken

Nadat je naar specifieke commissiegegevens hebt gezocht, kun je je betalingsgeschiedenisrapport afdrukken voor boekhoudkundige of referentiedoeleinden.

Om betalingsgeschiedenisrapporten af te drukken

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Ga naar het tabblad Betalingsgeschiedenis.
  5. Zoek de commissiegegevens die je wilt exporteren. Zie het gedeelte Betalingsgeschiedenisrapporten weergeven hierboven voor meer informatie.
  6. Klik op Afdrukken .

Rapporten over betalingsgeschiedenis exporteren

Nadat je naar specifieke commissiegegevens hebt gezocht, kun je je betalingsgeschiedenisrapport exporteren voor boekhoudkundige of referentiedoeleinden. Je exporteert bestanden in .csv -formaat.

Om betalingsgeschiedenisrapporten te exporteren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Ga naar het tabblad Betalingsgeschiedenis.
  5. Zoek de commissiegegevens die je wilt exporteren. Zie het gedeelte Betalingsgeschiedenisrapporten weergeven hierboven voor meer informatie.
  6. Klik op Exporteren .
  7. Sla het .csv -bestand op op de locatie van je keuze.