Werk WordPress permalinks bij

WordPress -permalinks zijn de permanente webadres -URL's voor je berichten en pagina's. Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de positie van je site op zoekmachines verbeteren en helpen bij zoekmachineoptimalisatie (SEO). Aangepaste permalinks zijn ook gemakkelijker te onthouden voor je bezoekers. Je kunt permalinks activeren en bijwerken via je WordPress-dashboard om SEO-vriendelijke URL's te krijgen.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen > Permalinks .
  3. Selecteer de permalink -structuur die je verkiest of selecteer Aangepaste structuur en maak een aangepaste structuur.

Opmerking: OPTIONEEL: je kunt ook een structuur maken voor je categorieën en tags .

4. Selecteer Wijzigingen opslaan.
  5. De URL op de pagina's van je website moet de permalink -instellingen weergeven die je hebt geselecteerd.