Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange in Outlook (iOS)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

 1. Open Outlook . (Heb je de app niet? Download deze in de iTunes App Store en volg deze stappen om deze in te stellen .)
 2. Tik op Menu en vervolgens opVersnellingsknop Instellingen .
  Tik op het menupictogram met een huis
 3. Als je klaar bent om je POP-/IMAP -account te verwijderen, tik je op het e -mailadres, scrol je omlaag en tik je op Account verwijderen . Tik op Verwijderen om te bevestigen.
 4. Verplicht: als je POP -instellingen gebruikt, bestaan gegevens zoals je berichten, mappen, agenda's en contactpersonen alleen op je e -mailclient en op het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren. Maak een back -up van je gegevens voordat je overschakelt naar de Exchange -instellingen, zodat je deze in je account kunt importeren of er later naar kunt verwijzen. Raadpleeg uw klantprovider voor instructies.
 5. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je op E -mailaccount toevoegen en vervolgens op E -mailaccount toevoegen .
  Voeg een e -mailaccount toe
 6. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Account toevoegen .
  Voer een e -mailadres in en tik op account toevoegen
 7. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
 8. Voer je Microsoft 365 -wachtwoord in en tik op Aanmelden . (Mogelijk moet je je accounttype kiezen als Werk of School .)
  Voer het e -mailadres in en meld je aan
 9. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

 10. Je Microsoft 365 -account wordt nu weergegeven in Instellingen . Ga naar je Postvak IN om je e -mail te controleren.
  Een nieuw Microsoft 365 -e -mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!

Meer informatie