Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange in Outlook (Android)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Om gegevensverlies te voorkomen en om de veiligste, snelste en meest betrouwbare e -mail te ontvangen, moet je je POP-/IMAP -account instellen op Exchange.

 1. Open de Outlook -app van je Android. (Heb je de app niet? Download deze in de Google Play Store en volg deze stappen om deze in te stellen .)
 2. Tik op Menu en vervolgens op TandwielknopInstellingen.
  Tik op het menupictogram met een huis
 3. Als je klaar bent om je POP-/IMAP -account te verwijderen, tik je op het e -mailadres, scrol je omlaag en tik je op Account verwijderen . Tik op Verwijderen om te bevestigen.
 4. Verplicht: als je POP -instellingen gebruikt, bestaan gegevens zoals je berichten, mappen, agenda's en contactpersonen alleen op je e -mailclient en op het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren. Maak een back -up van je gegevens voordat je overschakelt naar de Exchange -instellingen, zodat je deze in je account kunt importeren of er later naar kunt verwijzen. Raadpleeg uw klantprovider voor instructies.
 5. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je op E -mailaccount toevoegen en vervolgens op Een e -mailaccount toevoegen .
  Voeg een e -mailaccount toe
 6. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Doorgaan .
  Voer een e -mailadres in en tik op Doorgaan
 7. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.)
  Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
 8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .
 9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
 10. Je Microsoft 365-account wordt nu weergegeven in Instellingen. Ga naar je Postvak IN om je e-mailadres te bekijken.
  Nieuwe Microsoft 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!

Meer informatie