Werk met lagen

Lagen scheiden de elementen van je project, waardoor je verschillende afbeeldingen, afbeeldingen, vormen en tekst op unieke manieren kunt combineren en zo diepte en rijkdom kunt creëren.

Selecteer je apparaat om te zien hoe je met lagen kunt werken:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app
  2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
  3. Selecteer boven aan het scherm hetGoDaddy Studio -lagenpictogram iOS Lagenpictogram om de lagenstapel te zien voor de pagina waarop je je bevindt.

Wijzig de volgorde van de lagen

De volgorde waarin de lagen in de lagenstapel verschijnen, geeft aan waar elk deel van het ontwerp op je canvas verschijnt. De bovenste zit vooraan.

Om de positie van een laag te wijzigen, selecteer je deGoDaddy Studio -lagenpictogram iOS selectiepictogram rechts ervan en sleep het naar een nieuwe positie.

Opmerking: De achtergrondlaag kan niet worden verplaatst en bevindt zich altijd helemaal achteraan.

Vergrendel een laag

Je kunt een laag vergrendelen, zodat je deze niet per ongeluk bewerkt of verplaatst.

Selecteer in je lagenstapel een willekeurige plek op de laag die je wilt vergrendelen en selecteer vervolgens Vergrendelen in de banner die wordt weergegeven.

Dupliceer of kopieer een laag

Selecteer in je lagenstapel een willekeurige laag op de laag die je wilt dupliceren en selecteer vervolgens Dupliceren op de banner die verschijnt om direct een kopie te maken.

Je kunt ook Kopiëren selecteren in de banner die wordt weergegeven en deze vervolgens ergens in je lagenstapel plakken.

Verwijder een laag

Om een laag te verwijderen, selecteer je hetGoDaddy Studio nieuw projectpictogram het verwijderpictogram links ervan en selecteer vervolgens Verwijderen .