Werk een WordPress -thema bij met FTP

Je kunt een WordPress -thema bijwerken naar de nieuwste versie via FTP. Dit is nodig voor sommige premium- en aangepaste thema's die niet kunnen worden bijgewerkt in WordPress. Je moet de bestanden voor je thema downloaden naar je lokale computer voordat je dit proces start.

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Navigeer naar de map /wp-content /themes voor je WordPress-site.
  3. Upload je thema naar deze map.
  4. Als je thema is gecomprimeerd, moet je het uitpakken. ( Webhosting / cPanel / Plesk )

Opmerking: Als je geen manier hebt om het bestand uit te pakken op je hostingaccount, moet je het bestand uitpakken op je lokale computer en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

5. Als je thema een aangepast stylesheet heeft, ook wel een child -thema genoemd , herhaal je het proces hiervoor ook.