Werk een WordPress -plug -in bij met FTP

Bij sommige premium- of aangepaste WordPress -plug -ins kun je mogelijk niet updaten vanuit WordPress. In dat geval moet je een kopie van de bestanden van de nieuwste versie uploaden via FTP.

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Navigeer naar de map met je WordPress -site.
  3. Upload je plug-in naar de map /wp-content /plugins.
  4. Als je plug -in is gecomprimeerd, moet je deze uitpakken. ( cPanel / Plesk / Webhosting )

Opmerking: als je geen manier hebt om het bestand op de server uit te pakken, moet je het bestand lokaal uitpakken en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

Je plug -in moet nu worden bijgewerkt.