Een plug-in bijwerken in je WordPress-dashboard

Update je plug-ins naar hun laatste versie om compatibiliteit met nieuwe WordPress-versies te verzekeren en om je site veiliger te maken.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je gaat updaten.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant, selecteer Dashboard > Updates.
  3. Schuif omlaag naar de Plug-ins sectie.
  4. Schakel het selectievakje in voor de plug-ins die je wilt bijwerken en selecteer Plug-ins bijwerken.

Opmerking: Als je een premium of aangepaste plug-in hebt die niet kan worden bijgewerkt vanuit het WordPress-dashboard, probeer dan je plug-in bij te werken met FTP.