Werk een plug -in bij in WordPress

Als er een plug -in -update beschikbaar is, wordt deze weergegeven in het WordPress -dashboard en in de plug -inlijst.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar dashboard > Updates
  3. Selecteer het selectievakje voor elke plug -in die je wilt bijwerken.
  4. Klik op Plug -in bijwerken.

Volgende stappen

• Als je plug -in je niet de mogelijkheid biedt om bij te werken in het Dashboard, moet je mogelijk een kopie van de nieuwste versie van de ontwikkelaar downloaden en de WordPress -plug -in installeren met FTP .