Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Werk de instellingen voor de e -mailindeling bij in Outlook

Zorg ervoor dat de instellingen van je e -mailclient compatibel zijn met Workspace Webmail. Hoewel winmail.dat -bestanden met opmaaktabellen niet schadelijk zijn, kunnen ze verwarring veroorzaken. Wijzig de opmaakopties van je Microsoft Outlook® -berichten om te voorkomen dat er winmail.dat -bestanden worden verzonden met je berichten.

Om Winmail.dat -bijlagen uit te schakelen


  1. Vanuit het menu Extra, kies Opties.
  2. Ga naar het tabblad E -mailindeling en selecteer HTML in de lijst In deze berichtindeling opstellen .
  3. Klik op Internet -indeling en vervolgens op Opties voor RTF -tekst .
  4. Selecteer Converteren naar HTML -indeling en klik vervolgens op OK .

Notitie: Als service verstrekken we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven of ondersteunen producten van derden niet en we zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Outlook® is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen. Alle rechten voorbehouden.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.