Werk bestaande accountinstellingen bij in Apple Mail

Als je al een e -mailaccount hebt ingesteld in Apple Mail, kun je de accountinstellingen op elk gewenst moment wijzigen. Als je problemen hebt met het ontvangen of verzenden van e -mail, is het een goed idee om alle instellingen te vergelijken met je aanmeldingsgegevens en de instellingen van je e -mailserver voor het instellen van e -mail .

1. Selecteer in Apple Mail onder Postvak het postvak dat je wilt wijzigen.
  2. Klik op het tandwieltje onder de lijst met mailboxen en selecteer Bewerken " [je e -mailadres] " ...
  3. Op het tabblad Accountinformatie kun je het volgende bewerken:
    • E-mailadres
    • Gebruikersnaam (je volledige Workspace -e -mailadres)
    • Wachtwoord
    • Inkomende en uitgaande serveradressen die hier kunnen worden bekeken .
  4. Onder Geavanceerd kun je je beveiligingsinstellingen (SSL) en poortinstellingen bewerken.
  5. Sluit het venster Accounts en klik op Opslaan wanneer daarom wordt gevraagd.