Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Productprijzen bijwerken voor mijn reseller -webwinkel

Je bepaalt de prijzen van producten en services in je webwinkel met behulp van procentuele markeringen van de groothandelsprijzen . Stel markeringen in voor productgroepen of productniveaus en kies een algemene prijsregel voor je gehele productcatalogus. Alle producten zonder een opmaak maken standaard gebruik van de algemene regel.

Opmerking: Storefront-prijzen geven alleen de pro rata-maandelijkse prijs weer voor een aankoop van één jaar. Wanneer een product aan de winkelwagen wordt toegevoegd, worden alle beschikbare termijnen en prijzen weergegeven.

Stel een algemene prijsregel in voor alle producten

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Prijzen .
  3. Selecteer Globale prijzen bijwerken .
    Selecteer de knop Globale prijzen bijwerken.
  4. Bepaal of je bestaande regels wilt vervangen:
    • Overal toepassen zonder een specifieke regel : Stel een algemene regel in nadat je eerder groeps- of sectieregels hebt ingesteld. Bestaande regels op groeps- of sectieniveau worden NIET overschreven.
    • Bestaande regels vervangen : Begin opnieuw door regels te overschrijven die je eerder hebt gemaakt. Als je al regels hebt ingesteld op groeps- of sectieniveau , worden die regels vervangen door de nieuwe regels die je hier maakt.
      Bepaal hoe je de regel wilt toepassen.
  5. Selecteer een van de volgende mogelijkheden:
    • Productprijzen instellen op adviesverkoop : Deze optie is standaard geselecteerd. Alle producten zijn ingesteld op de huidige adviesprijs. Productprijzen worden automatisch bijgewerkt als de adviesprijs verandert.
      Selecteer de adviesprijs.
    • Een aangepast markeringspercentage instellen : Voer een bulkpercentage -opslag in boven de groothandelsprijs (zoals 300%) die van toepassing is op alle producten.
      Stel een aangepast percentage in.
  6. Selecteer Wijzigingen opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Markeringen instellen voor een productgroep

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Prijzen .
  3. Selecteer een productgroep (bijvoorbeeld Webhosting ).
    • Om verouderde producten te bekijken, zet je de schakelaar Bekijk verouderde producten aan.
  4. Selecteer Groepsprijzen bijwerken .
  5. Selecteer een van de volgende mogelijkheden:
    • Toepassen op pakketten van je product zonder regel (je productnaam wordt vermeld): Stel een groepsregel in nadat je eerder algemene regels of sectieregels hebt ingesteld.
    • Bestaande regels vervangen : Begin opnieuw door regels te overschrijven die je eerder hebt gemaakt. Als je al regels hebt ingesteld op sectieniveau, worden die regels vervangen door de nieuwe regels die je hier maakt.
  6. Voer onder Een aangepaste markeringspercentage in, een percentage in om op de groep toe te passen.
    Stel een aangepast percentage in.
  7. Selecteer Wijzigingen opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Markeringen instellen voor een productlaag

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Prijzen .
  3. Selecteer een productgroep (bijvoorbeeld Webhosting).
    • Om verouderde producten te bekijken, zet je de schakelaar Bekijk verouderde producten aan.
  4. Selecteer Nieuw om een opmaak in te stellen voor nieuwe aankopen van een productlaag. Selecteer Verlenging om een markup in te stellen voor verlengingen van een productlaag.
  5. Ga naar de productlaag die je wilt bijwerken en voer vervolgens de gewenste procentuele markeringen in onder Markeringen .
    Voer een markeringswaarde in.
  6. Controleer de aangepaste verkoopprijs .
  7. Selecteer Opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Opmerking: Verkoopprijzen zijn gebaseerd op het bedrag van de laagste looptijd. Voor een product met 1 maand als laagste beschikbare looptijd is de prijs voor 1 jaar bijvoorbeeld gelijk aan de prijs van 1 maand vermenigvuldigd met 12.