Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wereldwijde prijzen instellen voor mijn reseller -webwinkel

Het instellen van wereldwijde prijzen is de vijfde stap bij het instellen van je reseller -webwinkel. Met wereldwijde prijzen kun je snel een prijsstructuur toepassen op alle producten in je reseller -webwinkel.

Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij het Reseller Control Center, moet je de Quick Setup Wizard gebruiken die wordt weergegeven om je algemene prijsstructuur in te stellen. Om je instellingen bij te werken na de eerste configuratie, ga je naar het tabblad Producten en prijzen en klik je op Algemene prijzen instellen .

Zie voor het instellen van aangepaste productprijzenProductprijzen bijwerken voor mijn reseller -webwinkel .

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center.
  2. Als de wizard Snelle installatie wordt weergegeven, klik je op Aan de slag . Ga anders naar het tabblad Instellingen en klik op Snelle installatie .
  3. Selecteer voor Prijsstelling een prijsstructuur die op alle producten moet worden toegepast:
    • Percentagemarkering - Hiermee kun je een percentage invoeren dat hoger is dan de minimumverkoopprijzen, de adviesverkoopprijzen of de aangepaste verkoopprijzen die je voor je producten hebt ingesteld.
    • Minimale verkoopprijs - De laagste prijs die je voor je producten kunt rekenen.
    • Aanbevolen verkoopprijzen - De prijzen die we je aanraden aan te rekenen voor je producten, die doorgaans hoger zijn dan de minimale verkoopprijzen.
    • Blij met je huidige prijsstelling? - Handhaaft eventuele aangepaste prijzen die je voor je producten hebt ingesteld.

Opmerking: Als je de wizard Snelle installatie voor het eerst gebruikt, zijn je huidige prijzen standaard ingesteld op de voorgestelde verkoopprijzen hierboven. Je kunt later aangepaste prijzen instellen. Zie voor meer informatieProductprijzen bijwerken voor mijn reseller -webwinkel .

4. Als je Percentage -markeringen hebt geselecteerd, selecteer je een van de volgende opties en voer je een percentage in (geen decimalen):
    • Minimale detailhandel - De laagste prijzen die je kunt rekenen voor je producten.
    • Voorgestelde detailhandel - De prijzen die we je aanraden aan te rekenen voor je producten, die doorgaans hoger zijn dan de minimale verkoopprijzen.
    • Mijn detailhandel - De aangepaste prijzen die je hebt ingesteld voor je producten.
  5. Klik op Opslaan en doorgaan .