Help

Websitebeveiliging en back-ups Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Welke van mijn domeinen worden gescand?

Wanneer je je account voor Websitebeveiliging op een domeinnaam instelt, scant deze alleen het exacte domein of subdomein dat je bij het instellen hebt ingevoerd.

Bijvoorbeeld, als je Websitebeveiliging instelt voor coolexample.com, dan worden blog.coolexample.com en store.coolexample.com niet gescand. Alleen de mappen op het domein dat je hebt gekozen bij het instellen, worden gescand, dus als je Websitebeveiliging hebt ingesteld op coolexample.com, wordt coolexample.com/blog ook gescand.

Opmerking: als je wilt dat Websitebeveiliging afzonderlijke subdomeinen of domeinnamen scant, moet je Websitebeveiliging -tegoeden kopen voor elke sitenaam. hier . Als je bijvoorbeeld coolexample.com , blog.coolexample.com en coolexample.net wilt scannen, moet je drie tegoeden voor websitebeveiliging kopen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.