Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Welke rapporten zijn beschikbaar met mijn reselleraccount?

Je Basic- en Pro Reseller -account biedt verschillende rapportagetools waarmee je je bedrijf kunt beheren en laten groeien.

 1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Ga naar Rapporten en selecteer een van de volgende:
  • Commissies - Houd bij hoeveel je in de loop van de tijd hebt verdiend met je webwinkel. Dit rapport geeft de verdiende commissies, de totale omzet, je totale aantal nieuwe klanten en bestellingen per dag weer.

  • Productcommissies - Bekijk de producten die in je webwinkel zijn verkocht en de totale verkoop en commissies per product in een datumbereik. Je kunt de details van de verkoop per eenheid bekijken door op het nummer onder de kolom Eenheden te klikken.

  • Betalingsgeschiedenis - Houd historische betalingen bij die aan u zijn gedaan en de datums en bedragen waarop commissiebetalingen naar u zijn verzonden. Zie je hier geen commissies? Hier leest u hoe u commissies kunt ontvangen .

  • Verlengingen - Geef aanstaande verlengingen van producten en services weer op basis van een specifiek datumbereik. Dit omvat verlengingsdata, klantnummers, klantnamen, productnamen, verdiende inkomsten en commissies.

  • Marketingbroncodes - Volg de prestaties van marketingcampagnes op basis van de broncode. Je ziet waar je klanten zich bevinden, de campagnes die ze volgen en de populariteit van je campagnes in bepaalde markten.

  • Productverkopen - Vergelijk twee verkoopperiodes. Vergelijk bijvoorbeeld de verkopen van deze maand met de verkopen van vorige maand. Je kunt de resultaten filteren op producttype, ordertype en klanttype. Voor elk weergegeven product bevatten de resultaten het aantal eenheden en bestellingen, het bedrag aan gegenereerde inkomsten en commissie, en het verschil tussen de twee verkoopperioden.

  • Klant zoeken - Vind informatie over je klanten. Je kunt de contactgegevens, de bestelgeschiedenis, de prijsstatus van de korting en gedelegeerde toegang bekijken.

  • Klantverkopen - Bekijk informatie over het koopgedrag van klanten, zoals hoeveel ze uitgeven en wat ze kopen. Je kunt het specificeren op producttype, ordertype en klanttype.

  • Korting voor klanten - Volg aankopen van klanten met klantaccounts met korting. Voor meer informatie over klantaccounts met korting, ga je naar Reselleraccounts .

  • Domein zoeken - Zoek naar domeinnamen die momenteel worden beheerd via je reseller. Je kunt zien welke klant de domeinnaam heeft geregistreerd, hun klantnummer, het oorspronkelijke bestelnummer en de contactgegevens van de domeinnaam.

  • Domeinregistraties - Geef domeinnamen weer die zijn geregistreerd gedurende een door u opgegeven periode. Dit omvat up-to-date vervaldata, geregistreerde jaren en contactinformatie.

  • Overdrachten in behandeling - Controleer inkomende en uitgaande domeinnaamoverdrachten. Je kunt de domeinnaam, de datum waarop de overdracht is gestart, de informatie van de klant, het oorspronkelijke bestelnummer voor de domeinnaam, de huidige overdrachtsstatus, alle benodigde acties om de overdracht te voltooien en de verkrijgende/verliezende registerhouder vinden.
 3. Selecteer in het vak Weergeven of Datum het datumbereik dat u wilt weergeven en klik vervolgens op Rapport weergeven .

Verwante stap

 • Nu je een beter begrip hebt van je klanten en welke producten het goed doen, kun je aangepaste promoties aanbieden om meer klanten aan te trekken.

Meer informatie