Welke mod_pagespeed -functies ondersteunen jullie?

Onze op Linux gebaseerde webhostingaccounts kunnen gebruikmaken van mod_pagespeed , een open-source module die webpagina's en hun bronnen optimaliseert voor betere prestaties. Zie de documentatie van Google voor meer informatie.

Je kunt het inschakelen op je hostingaccount via een .htaccess -bestand. Hier is een voorbeeld van de codering die je in je .htaccess -bestand kunt opnemen om de functie Cache uitbreiden in te schakelen:

IfModule pagespeed_module > ModPagespeed op ModPagespeedEnableFilters extension_cache /IfModule >

Je kunt de volgende functies inschakelen met de ModPagespeedEnableFilters -instructie :

Functie Pagespeed.conf Code
Cache uitbreiden expand_cache
Witruimte samenvouwen collapse_whitespace
Combineer CSS combineren_css
Verplaats CSS naar HEAD move_css_to_head
Elide -kenmerken elide_attributes
Opmerkingen verwijderen remove_comments

Voor meer informatie over een mod_pagespeed -functie, klik je op de koppeling in de kolom Functie.

Andere functies van mod_pagespeed

Je kunt ook de volgende richtlijnen inschakelen in het .htaccess -bestand:

• ModPagespeedDisallow
  • ModPagespeedAllow
  • ModPagespeedMapOriginDomain
  • ModPagespeedMapRewriteDomain

Zie Mod_pagespeed gebruiken voor meer informatie over het gebruik van deze richtlijnen.

We testen nog steeds alle mod_pagespeed -functies die nog niet zijn vermeld op compatibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Omdat mod_pagespeed nog steeds een bètaversie is, kunnen de functies ervan veranderen. We kunnen ook niet garanderen dat ingeschakelde modules geen conflict veroorzaken met de bestaande inhoud van je website.