Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Welke functies biedt mijn zelfbeheerde/beheerde/volledig beheerde server?

Onze servers (zowel VPS als dedicated ) zijn er in drie varianten, afhankelijk van de ondersteuning en functies die je nodig hebt:

Zelfbeheerde servers zijn er voor de professionals onder ons die zoveel mogelijk controle willen. Deze zijn geweldig als je vertrouwd bent met shell -prompts en een ervaren beheerder bent.

Beheerde servers zijn gemaakt met de meeste klanten in gedachten. Ze bieden de kracht van een server en het gemak waarmee je je server kunt beheren via een bedieningspaneel. Het is echter nog steeds aanzienlijk gecompliceerder dan zoiets als een WYSIWYG -programma zoals Webbouwer .

Volledig beheerde servers geven GoDaddy de verantwoordelijkheid voor het beheren en onderhouden van je server. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor de sites die je op de server wilt hosten, maar wij zorgen voor vrijwel de rest.

Plannen vergelijken

Hier is een overzicht van waar de bovenstaande informatie naar vertaalt in termen van dit en dat .

KenmerkZelfbeheerdBeheerdVolledig beheerd
Automatisch patchen-
Root -toegangConfigureerbaarConfigureerbaar
Bedieningspanelen-
Back-ups: op aanvraag-
Back -ups: noodherstel-
SSH
Toepassingsbeheer-
Dedicated IP's133
Migraties vanuit gedeelde hosting-
Expert Services (ES)$$
MonitoringGoedBeterBeste
Naadloze upgrades
Ondersteuning: Chat
Ondersteuning: toegewijd team--
Legende
Ondersteund
$Beschikbaar als betaalde support
-Niet ondersteund/beschikbaar

Functiedefinities

Word hip in ons jargon ... (dat is wat de kinderen tegenwoordig zeggen, toch?)

Patchen

Wanneer beveiligingsproblemen zijn gepatcht, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op je server te krijgen. Met behulp van automatische patching maakt je server gebruik van de patchfuncties die beschikbaar zijn via het besturingssysteem of het configuratiescherm om mogelijk problematische elementen snel bij te werken.

Root -toegang

Om software op je server te installeren via de opdrachtregel of andere taken op beheerdersniveau, heb je waarschijnlijk root-toegang nodig. Tenzij je bekend bent met het besturen van je server via de opdrachtregel, raden we het gebruik ervan af; het is veel gemakkelijker om je server te verbreken met de power root -toegang die je krijgt dan om dezelfde rechten te gebruiken om het te repareren.

Schakel root- of beheerderstoegang in tot mijn Gen 3 beheerde of volledig beheerde server

Configuratieschermen

Het aanpassen van je server kan veel eenvoudiger met een configuratiescherm, dat een gebruikersinterface creëert voor het uitvoeren van taken op beheerdersniveau, zoals het maken van FTP-gebruikers en het toevoegen van websites aan je server. Zonder een controlepaneel kun je je server alleen beheren via de opdrachtregel.

Back-ups: op aanvraag

Je hebt die waarschuwingen gezien waarin we zeggen: "We raden aan een back -up van je server te maken voordat je deze wijzigingen aanbrengt." Dit is die back -up. Maak een back -up en herstel je server als de zaken niet lopen zoals je had verwacht.

Maak een back -up van mijn Gen 3 -server

Back -ups: noodherstel

Als je server ernstig defect raakt, hebben we vaak een back -up van je server. Deze herstelbewerkingen zijn tegen betaling beschikbaar door contact op te nemen met de klantenservice .

Waarschuwing:

We kunnen niet garanderen dat we een noodherstelback -up van je server hebben. We doen ons best om deze beschikbaar te houden, maar je kunt niet vertrouwen op de beschikbaarheid van deze back -up.

SSH -toegang

Professionals die servers gebruiken, merken vaak dat het niet zozeer om een GUI gaat, dat ze sneller en gemakkelijker zelf opdrachten kunnen geven aan de server. SSH is het middel waarmee ze dat kunnen doen.

Verbinding maken met mijn server met SSH (Secure Shell)

Toepassingsbeheer

Het installeren van applicaties zoals WordPress of Drupal wordt steeds lastiger naarmate je het vaker doet. Met een applicatiebeheerder heb je een enorme bibliotheek met apps waaruit je kunt kiezen, evenals de tools voor functies zoals automatische updates en het verplaatsen van de applicatie op je server.

Migraties vanuit gedeelde hosting

Upgraden van gedeelde hosting naar een server heeft veel voordelen, maar als je je zorgen maakt over het verplaatsen van je site, maakt onze migratietool het heel eenvoudig. Met niet meer dan een paar klikken vegen we je oude gedeelde hostingaccount op naar je server en stellen we alles voor je in.

Op dit moment is deze functie alleen beschikbaar voor cPanel/Linux -accounts, maar we zullen de functies binnenkort voor Plesk toevoegen.

Expert Services (ES)

Net als bij het uitbesteden van het verbouwen van je huis, zijn onze serverbeheerders beschikbaar om componenten van je server op te frissen/patchen/reviseren. We hebben de volledige lijst beschikbaar in onzeHostingservices menu .

Monitoring

Er zijn twee primaire elementen die we controleren:

• Ons netwerk , om ervoor te zorgen dat het gezond en tevreden blijft, leidt met succes de bezoekers van uw server ernaartoe.
  • De container van je server , die NodePing en andere technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat je server met succes op verzoeken reageert.

Elk van onze serverondersteuningslagen biedt een ander bewakingssysteem:

Zelfbeheerd/Goed omvat alleen netwerkmonitoring om er zeker van te zijn dat je geen DDoSed krijgt.

Beheerd/Beter omvat netwerk- en containerbewaking, zodat je weet of je server ooit is uitgevallen.

Volledig beheerd/Best omvat netwerk- en containerbewaking, evenals een team van serverprofessionals dat eventuele problemen met uw bewakingsrapporten oplost.

Naadloze upgrades

Als je merkt dat je een krachtigere server nodig hebt, bieden we in-place upgrades die je niet hoeft te doen.

Ondersteuning: Chat

Je zit vast en wilt snel antwoord. Bekijk wat we ondersteunen in

. Een van onze serverprofessionals kan je dan helpen via onze ingebouwde chatfunctie.

Ondersteuning: toegewijd team

Onze Fully Managed Servers bevatten het soort white-glove-service dat je verwacht, inclusief toegewijde teams van serverbeheerders waar je contact mee kunt opnemen als je iets op je server wilt doen.