Welke componenten ondersteunt mijn hosting?

Sommige websites hebben bepaalde componenten nodig om correct te functioneren. Deze lijst toont ondersteunde componenten voor onze gedeelde hosting- en zakelijke hostingaccounts.

Onderdeel Linux -hosting
met cPanel
Windows -hosting
met Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX) -
Bootstrap v4 -
CGI
cURL
Cron Jobs -
FTP via SSL
ionCube -
mod_rewrite -
Microsoft URL -herschrijfmodule -
MS SQL -
MySQL
Perl
PHP
Python
Onbewerkte toegangslogboeken
Serverfoutlogboeken -
Servicekant omvat (SSI)

Er zijn verschillende functies beschikbaar voor je account, afhankelijk van het niveau (Economy, Deluxe, enzovoort). Voor meer informatie over tierspecifieke functies, zoals het aantal databases of websites, zie onze abonnementsinformatie voor gedeelde Linux-hosting of zakelijke hosting , of Windows-hosting met Plesk .