Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Welke browsers werken met mijn producten?

Je wilt dat je websites en applicaties er goed uitzien op zoveel mogelijk desktop-, tablet- en mobiele browsers. Websites die zijn gebouwd met Website Builder reageren al, wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan elk schermformaat. Veel sites die WordPress gebruiken, reageren ook.

Hieronder staan de browsers die we wel en niet ondersteunen. In alle gevallen moeten JavaScript, cookies en TLS 1.2 zijn ingeschakeld.

Volledig ondersteund

Je website ziet er uit zoals je hem hebt ontworpen in de meest recente belangrijke release van een van deze browsers. Als er een probleem is, lossen we dit op.

Desktopbrowsers:

• Google Chrome.
  • Microsoft Edge.
  • Mozilla Firefox.
  • Safari.

Mobiele browsers:

• Chrome (Android of iOS).
  • Microsoft Edge (Android of iOS).
  • Safari (iOS).

Opmerking: als je problemen ondervindt bij het weergeven van je website of een van je toepassingen, probeer dan het cachegeheugen van je browser te wissen. Zie voor meer informatieWis het cachegeheugen van mijn browser .

Niet ondersteund

Je website kan worden weergegeven zoals je hem hebt ontworpen, of hij werkt mogelijk niet. De ervaring voor je bezoekers is onvoorspelbaar. Als er bugs zijn, zullen we geen middelen besteden aan het oplossen ervan.

Desktopbrowsers:

• Google Chrome, eerdere grote releases.
  • Verouderde Microsoft Edge en eerdere grote releases van Edge Chromium.
  • Internet Explorer (vervangen door Microsoft Edge).
  • Mozilla Firefox, eerdere grote releases.
  • Safari, eerdere grote releases.
  • Alle andere browsers die hierboven niet zijn vermeld.

Mobiele browsers:

• Eerdere belangrijke releases van Chrome (Android of iOS), Safari (iOS) en Microsoft Edge (Android of iOS).
  • Mobiele browsers op eerdere versies van Android of iOS.
  • Internet Explorer (Windows Mobile, Android of iOS). (Vervangen door Microsoft Edge.)
  • Opera Mini (Android of iOS).
  • Andere mobiele browsers die hierboven niet worden vermeld.