Welke browsers werken met jullie producten?

We streven naar tot op de pixel perfecte websites en toepassingen bij de meest populaire combinaties van een desktop- of mobiele browser en een besturingssysteem, en deze moeten minimaal functioneel zijn in zoveel mogelijk andere combinaties.

Opmerking: in alle gevallen moeten JavaScript, cookies en TLS 1.0+ worden ingeschakeld.

Om te zorgen voor een optimale ervaring bij het gebruik van onze website en software, hanteren we vier niveaus aan browserondersteuning:

• Volledige ondersteuning — Perfect tot op de pixel, met een weergave zoals wij die bedoelen.
  • Functionele ondersteuning — Bruikbaar met ondersteuning voor alle functies, met een weergave die mogelijk afwijkt van de weergave zoals wij die hebben bedoeld.
  • Toegankelijk — Bruikbaar op een wijze waarbij de meeste functies intact zijn, maar waarbij er mogelijk wel sprake is van onbedoelde weergaven en gedragingen.
  • Geblokkeerd — Ontoegankelijk zonder een upgrade naar een ondersteunde browser.

Desktopbrowsers

Volledige ondersteuning

We raden om een volledig ondersteunde browser te gebruiken, waaronder de recentste versies van:

• Microsoft Internet Explorer®
  • Google Chrome™
  • Mozilla Firefox®
  • Safari®

Functionele ondersteuning

We bieden functionele ondersteuning voor de volgende browsers:

• Internet Explorer, eerdere belangrijke releases die nieuwer zijn dan of gelijk zijn aan 10

Opmerking: als je Windows XP met Internet Explorer 7 gebruikt, kun je een beveiligingscertificaatwaarschuwing ontvangen. Als dit gebeurt, raden we aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden.

• Chrome, vorige belangrijke release
  • Firefox, vorige belangrijke release
  • Safari iPad® onder het recentste iOS-besturingssysteem

Toegankelijke ondersteuning

We bieden toegankelijke ondersteuning voor de volgende browsers:

• Browsers voor mobiele apparaten, waaronder Safari onder iOS en de Android-browser onder Android
  • Andere desktopbrowsers die niet worden vermeld

Geblokkeerd

We staan gebruikers niet toe om onze site weer te geven met de volgende browsers:

• Internet Explorer 7

Mobiele browsers

De volgende browserstandaards zijn alleen van toepassing op websites die specifiek zijn ontworpen voor mobiele apparaten. Bijvoorbeeld m.godaddy.com.

Volledige ondersteuning

We raden om een volledig ondersteunde browser te gebruiken, waaronder de recentste versies van:

• Android-browser onder de recentste versie van Android
  • Safari onder de recentste versie van iOS

Functionele ondersteuning

We bieden functionele ondersteuning voor de volgende mobiele browsers:

• Chrome en Opera Mini onder Android
  • Chrome onder iOS
  • Opera Mini op alle apparaten die in staat zijn tot het uitvoeren van Opera Mini
  • Internet Explorer onder Windows Mobile

Toegankelijke ondersteuning

We bieden toegankelijke ondersteuning voor mobiele browsers die hiervoor niet zijn vermeld.

Opmerking: zie het volgende artikel voor een lijst van de browsers en apparaten die werken met SSL-certificaten die je koopt via ons voor gebruik door je bezoekers:

‌‌

Opmerking: als je problemen ondervindt bij het weergeven van onze website, kun je proberen om deze te verhelpen door de cache van je browser te verwijderen. Zie

voor meer informatie.