Welke bestandsnaam moet mijn PHP -initialisatiebestand gebruiken?

De bestandsnaam die je PHP -initialisatie moet gebruiken, is afhankelijk van het type hostingaccount dat je hebt .

Type hostingaccount Bestandsnaam Locatie
Linux-hosting met cPanel .user.ini /public_html (één per account)
Windows-hosting met Plesk .user.ini Website root (één per website)
Beheerde WordPress .user.ini /html (één per website)

Opmerking: Beheerde WordPress -accounts ondersteunen ook het gebruik van php.ini -bestanden, maar omdat het moeilijk is om ze te vernieuwen wanneer ze zijn bijgewerkt, raden we aan om in plaats daarvan .user.ini -bestanden te gebruiken.

Verwante stappen

Meer informatie

• Zie de PHP -documentatie voor meer informatie over PHP -bestanden.
  • .user.ini -bestanden zijn alleen compatibel met PHP 5.4 en hoger, en je kunt niet alle instellingen wijzigen als bij php.ini -bestanden. Zie de PHP -documentatie voor user.ini -bestanden voor meer informatie.
  • Web & Classic Hosting accounts waarop Windows met IIS 6 geen ondersteuning voor PHP initialisatie bestanden.