Welk type hostingaccount heb ik?

Onze hostingproducten verschillen per abonnement en type. Hier kun je bekijken welk abonnement je hebt, abonnementen en prijzen vergelijken, en kies of je wilt upgraden.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Je kunt je hostingaccounttype vinden onder Webhosting. Of als je een WordPress-hostingaccount hebt, dan kun je je accounttype vinden onder Beheerde WordPress.
    mijn accounttype vinden

Note: Did you install WordPress on a Linux Hosting or Windows Hosting account? That's still Web Hosing or Windows Hosting, which is different from WordPress Hosting.

Hostingaccounttypes en niveaus

De accounttypes zijn:

• Linux-hosting met cPanel: Linux OS (besturingssysteem) op de server, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Beheerde WordPress-websites: Wij installeren WordPress voor je, met toegang tot WordPress via het accountoverzicht.
  • Webhosting Plus: Linux OS, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Bevat meer toegewezen bronnen dan Linux-hosting. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Windows-hosting met Plesk: Windows OS, met Plesk-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met Plesk.
  • Shared Hosting Linux or Web Hosting Windows: Also known as Web & Classic Hosting. No longer available (but Help articles are).

Niveaus (Betaalbaar, Deluxe, Ultiem en nog veel meer) geven aan welke functies je bij je hostingabonnement krijgt: hoe hoger het niveau, hoe beter de functies. Voor informatie over de niveaus van jouw hosting, zie: