Weer toegang krijgen tot mijn domein of mijn GoDaddy account

Stuur een verzoek om weer toegang tot je account te krijgen als je:

• Geen toegang meer hebt tot het e-mailadres waaraan je account gekoppeld is.
  • Niet door een GoDaddy-expert van de gevalideerd kan worden als eigenaar van je account.
  • Geen toegang hebt tot het account met je domein en je als registrant vermeld staat.

Opmerking: Als je wel toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account maar je je niet kunt aanmelden, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Ga naar de pagina Weer toegang krijgen tot mijn domein of account en selecteer Aan de slag.
  2. Voer je domeinnaam/-namen in onder De domeinnaam/-namen waar je toegang tot wilt krijgen en klik op Volgende.
    • Als je toegang tot je account probeert te krijgen, vermeld dan alle domeinen die aan je account gekoppeld zijn.
  3. Voer onder Je contactinformatie je voornaam, je achternaam, je e-mailadres en je telefoonnummer in en selecteer daarna Volgende.
    • Als je toegang tot een domein wilt aanvragen, voer dan een ander e-mailadres in dat die gekoppeld is aan je domein.
  4. Upload via Identificatie verstrekken een kopie of digitale kleurenfoto van je door de overheid uitgegeven identificatiebewijs met foto. Als je toegang tot je domein wilt aanvragen maar je bent niet de registrant, dan moet je zowel van jezelf als van de registrant een ID-bewijs uploaden. Selecteer Volgende.
    • Wacht … waarom hebben jullie mijn ID nodig? We hebben een ID nodig om er zeker van te zijn dat jij de accounteigenaar bent. Zo beschermen we jouw account tegen pogingen tot overname. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je verstuurt, beschermd is en niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan om te verifiëren dat jij de accounteigenaar bent. Zie onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over deze vereisten.
  5. Controleer onder Bedrijfsinformatie of er een bedrijf wordt vermeld als accounthouder/domeinregistrant en selecteer vervolgens Volgende.
    • Als je op Ja klikt, voer dan Je bedrijfsnaam in en upload een door de overheid uitgegeven bedrijfsidentificatiedocument.
  6. Voeg Aanvullende informatie toe en selecteer Volgende.
  7. Vink het selectievakje naast elke uitspraak aan onder Bevestiging en instemming.
  8. Voer de beveiligingstest uit en klik op Voltooien. We nemen snel contact met je op!

Opmerking: Als je geen domeinnaam hebt en hulp nodig hebt om toegang te krijgen tot je account, neem dan contact op met onze GoDaddy-experts bij de voor hulp.