Websitedomein wijzigen

Het webadres van je website wordt standaard gemaakt op basis van de naam die je de website geeft —, gevolgd door .godaddysites.com. Als je echter een ander GoDaddy-domein hebt, kun je dat in plaats daarvan gebruiken.

1. Klik op de knop met de drie balkjes die links bovenaan wordt weergegeven.
    Klik op de knop met de drie balkjes links bovenaan
  2. Klik in het zijmenu met het huidige domein van je site op Instellingen.
    Klik op de knop met de drie balkjes links bovenaan
  3. Klik op Domein.
  4. Het domein dat jouw website gebruikt heeft een felgroene stip ernaast. Klik op het domein dat je in plaats daarvan wilt gebruiken, deze zal dan gemarkeerd zijn met de groene stip.
  5. Klik tweemaal op de pijl naar links, zodat het zojuist geselecteerde domein onder de sitenaam wordt weergegeven.
  6. Als je het nieuwe domein op je site wilt weergeven, klik je op Site publiceren. Klik op de X als je de zijbalk wilt sluiten.