Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Website toevoegen aan siteback-up (zelfbeheerd)

Je kunt een back -up maken van afzonderlijke websites op je server met Site Backup.

Waarschuwing:

Site Backup maakt alleen een back -up van de inhoud van de website in de hoofdmap. Dit omvat geen databases die worden gehost in andere mappen op je server of andere inhoud. We raden altijd aan om extra back -ups van je server te bewaren .

1. Klik in het configuratiescherm van Mijn server op het tabblad Back -ups.
  2. Klik in het gebied Site Backup op Beheren .
  3. Als er een ander bericht wordt weergegeven , klik je opnieuw op Beheren.
  4. Klik op +Website .
  5. Vul de velden op het scherm in en klik op Volgende .

Opmerking: Site Backup gebruikt FTP of SSH om de websitebestanden te downloaden. Om het verbinding te laten maken, moeten deze services zijn ingeschakeld, de juiste poorten zijn geopend en de juiste gebruikers voor de service zijn gemaakt.

6. Plan je back -up.