Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Websitetoegang toestaan of blokkeren

Websitebeveiliging firewall kan IP -adressen toestaan of blokkeren voor toegang tot uw site.

• Toestaan dat IP-adressen worden geblokkeerd door firewallbeveiligingsregels die de toegang per IP-adres beperken tot WordPress-beheerpanelen zoals administrator of wp-admin .
  • IP -adressen blokkeren blokkeert alle toegang tot je website vanaf het IP -adres.
Waarschuwing: Wanneer je een IP -adres toevoegt aan je blokkeerlijst, wordt iedereen die vanaf dat IP -adres komt, geblokkeerd. Zo kan al het webverkeer van werknemers die browsen van een groot bedrijf afkomstig zijn van één IP -adres. Als je dat IP -adres blokkeert, kan niemand bij dat bedrijf je website bekijken.

Opmerking: het is handig om de cache te wissen nadat je een IP -adres hebt toegestaan of geblokkeerd.

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, scrol je naar beneden voor een nieuwe procedure.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren de optie Beheren.
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Toegangscontrole .
  6. Selecteer IP -adressen toestaan om een adres toe te staan of selecteer IP -adressen blokkeren om een IP -adres te blokkeren.
  7. Typ het IP -adres in het tekstvak Nieuwe IP toevoegen… en selecteer vervolgens hoe lang je het adres wilt toestaan of blokkeren.

Opmerking: Als je meerdere domeinen hebt en dit IP -adres voor al je domeinen wilt toestaan of blokkeren, selecteer je Wijzigingen toepassen op alle domeinen .

1. Selecteer Toestaan of Blokkeren om het adres aan de lijst toe te voegen.
  2. IP -adressen toestaan een IP -adres toevoegen ...

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, volg dan de volgende procedure.

Wat te doen bij blokkering door de firewall

Als je bent geblokkeerd door de firewall, wordt er een blokkeringsbericht weergegeven met de details van de blokkering. Schakel de firewallregels tijdelijk uit met de volgende instructies om het blokkeren te voorkomen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer naast Websitebeveiliging en back -ups de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor het domein waarvoor je de blokkering hebt ondervonden Details onder Firewall .
  4. Selecteer het menu met beletseltekens aan de rechterkant van de paginaellips en selecteer Firewall uitschakelen .
  5. Er wordt een waarschuwing weergegeven waarin je wordt gevraagd of je zeker weet dat je de firewall wilt uitschakelen. Selecteer Firewall uitschakelen .

Als je klaar bent met het werk waarvoor je eerder werd geblokkeerd, kun je de firewallregels opnieuw inschakelen. Ga gewoon terug naar je firewall -dashboard en selecteer Firewall activeren .

Activeer de firewall opnieuw na het uitschakelen