Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Webbouwer versie 6 wordt verplaatst naar Website Builder

Webbouwer versie 6 wordt verplaatst naar Website Builder! Je website is je online thuis, en we weten dat verandering moeilijk kan zijn. Daarom hebben we antwoorden op je veelgestelde vragen voorbereid, evenals een overgangstool om je inhoud te importeren en meer. Er is veel om naar uit te kijken!

Website Builder is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Je site ziet er niet alleen geweldig uit op mobiele apparaten, maar je kunt de GoDaddy -app ook gebruiken om je website onderweg bij te werken met je telefoon of tablet.

Naast het bouwen van je website, kun je sociale media -accounts, bedrijfsvermeldingen en online afspraken allemaal vanaf één centrale locatie beheren.

Tijdens deze overgang zijn onze bekroonde gidsen er om je te helpen met eventuele vragen en om ervoor te zorgen dat je site soepel blijft werken. Bovendien hebben we instructievideo's , Help-artikelen en een hele community .

Op zoek naar inspiratie? Lees onze blog, The Garage , luister naar onze podcasts Made Here of School of Hustle en bezoek ons YouTube -kanaal, waaronder The Journey en Made in America .

Hier zijn de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Waarom wordt Webbouwer versie 6 verplaatst naar Website Builder?

Een van de belangrijkste redenen is dat Adobe in 2017 aankondigde dat hun Flash Player na 31 december 2020 niet meer werkt. Aangezien Webbouwer versie 6 Flash -componenten gebruikt, kun je je website en andere essentiële taken niet meer bewerken.

Website Builder heeft de nieuwste functies en beveiligingsupdates en er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd. Mensen vertellen ons dat ze het erg op prijs stellen om al hun sociale media, e -mails, lijsten, afspraken en producten te kunnen beheren vanaf één centraal dashboard. Download de GoDaddy -app voor Android- en iOS -telefoons en -tablets om je website vanaf elke locatie bij te werken.

Terug naar boven

Is er een deadline?

We raden je aan om je site te migreren naar Website Builder voordat Adobe de ondersteuning van Flash op 31 december 2020 beëindigt. Na die datum kun je bepaalde functies in Webbouwer versie 6 die afhankelijk zijn van Flash, en je sitebezoekers niet meer uitvoeren. kan een verbroken ervaring hebben.

Alle websites van Webbouwer versie 6 moeten uiterlijk op 31 maart 2021 worden gepubliceerd in Website Builder. Daarna werken we je site automatisch bij om je site live te houden. Alle toekomstige updates op je site vinden plaats in Website Builder.

Terug naar boven

Moet ik meer betalen?

Nee. Je prijzen blijven hetzelfde voor de duur van je huidige verlengingstermijn. Je kunt op elk moment en prijzen als je merkt dat je meer of minder functies nodig hebt.

Terug naar boven

Hoe verplaats ik mijn sitecontent naar de nieuwe site?

We hebben een overgangstool ontworpen om je te helpen bij het importeren van je afbeeldingen en geschreven inhoud naar de nieuwe site. Je hebt tot 31 december 2020 de tijd om in Webbouwer versie 6 te werken. Daarna werken de Flash -componenten die Webbouwer versie 6 aansturen niet meer.

Je migreert je inhoud als concept naar Website Builder. Wanneer de migratie van je site is voltooid, publiceer je je nieuwe site. Als een van je pagina's moet worden doorgestuurd, zorgen wij daarvoor. We zijn ook bezig met het ontwerpen van de migratie, zodat het vinden op zoekmachines niet wordt onderbroken. We erkennen dat SEO een voortdurende inspanning is, dus geven we richtlijnen om online gevonden te worden .

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens de overgang, hebben we live webinars, opgenomen demo's en een artikel met instructies voor de overgang van Webbouwer versie 6 naar Website Builder .

24/7 beschikbaar zijn de artikelenreeks Get Online om je te helpen bij het opzetten en publiceren van je website, instructievideo ’s en het discussiegebied Website Builder. Onze GoDaddy -gidsen zijn ook slechts een praatje of telefoontje verwijderd.

Terug naar boven

Verplaatsen mijn afbeeldingen en bestanden ook?

Bestanden die zijn gekoppeld aan je Webbouwer V6 -site worden niet gemigreerd. Je moet je bestanden downloaden en vervolgens downloadbare bestanden of pdf's toevoegen aan je nieuwe Website Builder -site.

Afbeeldingen die deel uitmaken van je Website Builder V6 -site worden gemigreerd naar je nieuwe Website Builder -site. Het is echter mogelijk dat je afbeeldingen hebt ingevoegd vanuit een op zichzelf staand fotoalbum. Hier leest u hoe u het verschil kunt zien en afbeeldingen kunt downloaden van een op zichzelf staand fotoalbum .

Terug naar boven

Hoe voeg ik gespecialiseerde secties toe?

Website Builder heeft veel gespecialiseerde afdelingen, zoals PDF-viewers, prijslijsten of menu secties voor restaurants, onroerend goed listings, code secties, Soundcloud audiotracks, etc.

Gebruik het gedeelte Contact om je adres en locatie, openingstijden, e -mail, telefoonnummer en WhatsApp -informatie weer te geven. Klanten kunnen zelfs een formulier insturen, inclusief bijlagen. Wanneer een klant het formulier invult, scannen we het op virussen en malware, waarna het aankomt op een door jou aangewezen e -mail.

Terug naar boven

Waar is mijn oude site? Wat gebeurt er ermee?

Je website staat nog steeds in Mijn account in je lijst met sites onder Website Builder .

Opmerking: je site heet Website Builder, gevolgd door de naam van je abonnement (bijv. Website Builder Standard). Voorheen bevatte je site Webbouwer in de titel van je abonnement (bijvoorbeeld Zakelijk Plus Websitebouwer). De URL van je site blijft echter hetzelfde.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen. Mogelijk moet je de sectie Website Builder uitvouwen. Je site kan ook worden weergegeven als een van de tegels bovenaan je productpagina.

Bezoekers van je site en je domein blijven het ontwerp van je Webbouwer versie 6 zien totdat je je nieuwe site publiceert. Als je je nieuwe site publiceert, wordt deze zichtbaar voor mensen die je URL bezoeken en wordt je oude site verwijderd.

Terwijl je bezig bent met het verplaatsen van je inhoud, kun je beide sites zien (je klanten zien nog steeds je oude site). Vanaf het Website Builder versie van uw site, gebruikt u het menu Website Builder en selecteer Website Builder V6 om uw oude site te openen in een nieuw tabblad. Nu heb je elke versie van je site geopend in hun eigen tabbladen.
Schermafbeelding waar je de link kunt vinden om je oude Webbouwer -versie 6 te openen

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik SSL of SEV heb betaald als onderdeel van mijn abonnement?

Langetermijnklanten hebben mogelijk een Secure Sockets Layer (SSL) of Search Engine Visibility (SEV) abonnement. Zodra je je site op Website Builder hebt gepubliceerd, annuleren we die abonnementen, als je die hebt, en vervangen we ze door winkeltegoed.

Het is niet nodig om twee keer te betalen voor extra functies die nu standaard zijn in je Website Builder -site. Zelfs een gratis site bevat SSL en met alle betaalde abonnementen kun je de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je website verbeteren met behulp van onze SEO -tool.

Terug naar boven


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.