Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat zijn Office -apps?

Microsoft 365 Office- en Business -apps helpen je om meer gedaan te krijgen, waar je ook bent. Alle Microsoft 365-abonnementen omvatten mobiele en webversies van Office-apps. Met Business Professional -abonnementen of hoger kun je deze apps ook op je apparaten installeren en toegang krijgen tot aanvullende zakelijke apps. Vergelijk e -mailabonnementen om de juiste oplossing voor je te vinden.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .


  1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer het menu en kies de app waarmee je wilt werken.
    Microsoft 365 Zakelijke apps

Office -apps

Opmerking: als je scherm groter is dan 10,1 inch, heb je een licentie nodig om Office -desktopapps te bewerken. Elk gebruikersaccount bevat één licentie.

Woord

Maak betere documenten met Microsoft Word, een tekstverwerkingsprogramma met alle functies waarmee je je werk kunt maken, bewerken, delen en publiceren. Meer informatie over het gebruik van Word van Microsoft.

Excel

Beheer, visualiseer en analyseer gegevens met Microsoft Excel. Je kunt spreadsheets maken, reken- en grafische tools openen en met anderen samenwerken aan werkmappen. Meer informatie over het gebruik van Excel van Microsoft.

Outlook

Blijf georganiseerd en verbonden met Microsoft Outlook. Outlook is een agenda- en e -mailprogramma waarmee je e -mails kunt maken en verzenden, taken kunt beheren en je planning kunt plannen. Meer informatie over het gebruik van Outlook van Microsoft.

OneNote

Start je digitale notitieblok met Microsoft OneNote. OneNote is een notitiesoftware waarmee je notities kunt opmaken, tekenen, delen en georganiseerd kunt blijven. Meer informatie over het gebruik van OneNote van Microsoft.

PowerPoint

Breng je presentaties naar een hoger niveau met Microsoft PowerPoint. Maak, deel en co-auteur van professionele presentaties in de app. Meer informatie over het gebruik van PowerPoint van Microsoft.

Zakelijke apps

Boekingen

Blijf op schema met Microsoft Bookings, een online en mobiele app voor kleine bedrijven die afspraken gebruiken, zoals kapsalons of tandartspraktijken. Boekingen zijn alleen beschikbaar met Premium -abonnementen. Meer informatie over het gebruik van boekingen van Microsoft.

Planner

Organiseer en plan projecten met Microsoft Planner. Je kunt taken toewijzen, de voortgang volgen en chatten met teamleden in de app. Planner is beschikbaar bij Online Essentials, Premium en hogere abonnementen. Meer informatie over het gebruik van Planner van Microsoft.

Verwante stap

Meer informatie