Help

Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat zijn Basic- en Pro Reseller -abonnementen?

Onze Basic- en Pro Reseller -abonnementen bieden je alles wat je nodig hebt om je eigen succesvolle bedrijf op te bouwen, inclusief een kant -en -klare winkel. Je kunt veel van onze producten en services aanbieden, en we bieden een aantal gratis producten om je op weg te helpen. Ga voor meer informatie naar onze pagina Resellerabonnementen.

Met onze beheerfuncties kun je je kant -en -klare webwinkel aanpassen aan je logo en bedrijfsimago, ondersteuning krijgen voor marketing en reclame, klanten en verkopen volgen en nog veel meer. Onze reseller -abonnementen worden geleverd met een winkelwagen en creditcardverwerking, dus je hebt geen aanvullende producten nodig, zoals een verkopersaccount, om verkopen te verwerken.

Opmerking: Factureringsbeheersystemen van derden, zoals WHMCS, zijn niet compatibel met onze fullservicesite.

Verwante stappen

Meer informatie

  • Meer informatie over inkooptarieven , de groothandelsprijzen voor de producten of services die je verkoopt.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.