Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat zijn 301- en 302 -omleidingspagina's?

Je kunt een domeinnaam doorverwijzen naar een andere website. Je kunt een 301- of 302 -omleiding gebruiken.

Wanneer je je domeinnaam omleidt met een 301 -omleiding, stuurt deze bezoekers naar de opgegeven site met een HTTP -reactie "301 Permanent verplaatst". De HTTP 301-responscode geeft aan gebruikersagenten (waaronder zoekmachines) door dat de locatie permanent is verplaatst. Als je een 301 -omleiding gebruikt, kun je de omleiding op elk moment verwijderen of wijzigen.

Een 302 -omleiding stuurt bezoekers naar de opgegeven site en geeft een HTTP -respons "302 Found" aan. De HTTP 302-responscode laat gebruikersagenten (waaronder zoekmachines) weten dat de locatie tijdelijk is verplaatst.

Een 301-omleiding kan een langetermijnoplossing bieden door uw domeinnamen door te verwijzen naar zakelijke of gelieerde sites. Een 302 -omleiding verwijst je domeinnaam naar een tijdelijke pagina terwijl je je permanente website bouwt. De specifieke omleidingen helpen de zoekmachines om te onderscheiden hoelang je website op de huidige locatie kan worden bekeken.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.