Help

Websites + Marketing Help

Wat omvat het Starter-abonnement?

Het GoDaddy Email Marketing Starter-abonnement, inbegrepen bij Webbouwer en Webwinkel, biedt in totaal 50 mailings en tot 50 contactpersonen. Kies de combinatie die het beste past bij je behoeften. Je kunt bijvoorbeeld vijf nieuwsbrieven sturen naar een lijst met tien personen of één nieuwsbrief naar 50 personen.

Het Starter-abonnement omvat alle functies van het Pro-abonnement. Bij het Pro-abonnement zijn echter tot 50.000 e-mails per maand en tot 5000 contactpersonen inbegrepen. Het Starter-abonnement heeft geen beperkingen voor het aantal contactpersonen dat je kunt verzamelen van je sitebezoekers. Je kunt ook de Contact Manager van Webbouwer gebruiken in combinatie met andere programma‘s en ze bijvoorbeeld toevoegen aan een spreadsheet.

Je kunt je Starter-abonnement op elk moment upgraden en daarbij al je contactpersonen behouden. Bekijk een vergelijking van het Starter-abonnement met de drie populairste GoDaddy Email Marketing-abonnementen.

Volgende stappen

Je volgende stap is afhankelijk van het product dat je gebruikt:

Product Bezoek...
Webbouwer Maak een e-mailabonnementsformulier voor sitebezoekers.
Maak contactpersonen om je e-maillijst handmatig uit te breiden.
Webwinkel Maak een e-mailregistratieformulier voor sitebezoekers.
WordPress WordPress: E-mail registratieformulieren.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.