Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat moet ik opnemen in mijn sectie Over?

Je sectie Over helpt je bedrijf tot leven te komen in de hoofden van je bezoekers.

Maak je bedrijf menselijk en trek potentiële klanten aan door je prestaties te promoten, de eigenaardigheden van je team te laten zien en de mensen achter je merk te onthullen.

De belangrijkste elementen van een Over -sectie zijn:

  • Wie je bent
  • Waarom je je bedrijf runt
  • Wie is je ideale klant?
  • Wat je hoopt te inspireren in hun leven

Laten we een beetje dieper ingaan op het doel van elk element en hoe je je eigen doel kunt maken.

Wie je bent

Je kunt van de meeste van je bezoekers verwachten dat ze iets over je bedrijf weten, maar vergeet niet het belang van organisch zoekverkeer dat na verloop van tijd op je site terechtkomt.

Je sectie Over is de beste plek om de aandacht van je bedrijf te trekken door je bedrijf in te pakken in een elevatorpitch van 15 seconden.

Dit omvat details zoals:

  • Bedrijfsnaam
  • Kernproductaanbod
  • Locatie (indien afhankelijk van verkoop)
  • Een korte vermelding van de oprichters of huidige eigenaren van het bedrijf. Wees niet verlegen, voeg een foto toe van jezelf of je team in actie!

Houd de zaken beknopt, maar onthoud dat elk van deze elementen de zoekalgoritmen helpt om te bepalen welke ogen je wilt verzenden. En uiteindelijk is dat wat je wilt, iemand die van plan is om een bedrijf als het jouwe te vinden dat precies verkoopt wat je aanbiedt.

Waarom je je bedrijf runt

Als je diep nadenkt over bedrijven waar je van houdt, zul je waarschijnlijk inzien dat er een zinvolle reden is waarom een bedrijf bestaat. En als je aan je bedrijf denkt, zul je je eigen redenen herkennen om het te starten.

Dit is waar het kaasachtig kan aanvoelen. We raken verstrikt in ons hoofd, draaien onze wielen rond en denken dat het niemand iets kan schelen. Of we denken misschien dat onze redenen om ons bedrijf te starten dom of onbelangrijk zijn.

De waarheid is dat je waarom resoneert met anderen. Omdat je tenslotte een mens bent en zaken wilt doen met andere mensen. We houden van een goed verhaal, dus vertel het jouwe!

Je ideale klant

Wie bedient u? Welke specifieke persoon zou volgens jou absoluut omslaan voor je product of dienst? Vind een eenvoudige manier om die persoon te conceptualiseren en noteer de basiskenmerken.

Voorbeeld: "Wij bedienen die veeleisende professional die geen tijd heeft om na te denken over waar zijn producten vandaan komen, maar die veel waarde hecht aan gezond eten."

Een simpele vermelding in je Over -sectie stelt de intentie in van wie je wilt aantrekken. De zoekalgoritmen zijn geavanceerde sorteermachines die ongelooflijk veel van elke gebruiker weten. Geef geen korting op de snel voortschrijdende technologie achter een eenvoudig zoekveld.

Als je een paar belangrijke kenmerken van je ideale klant toevoegt, kun je je bedrijf naar de top van hun zoekopdrachten laten zweven.

Wat je hoopt te inspireren in hun leven

Sluit af met je wens hoe je product of dienst het leven van je ideale klant zal verbeteren.

Ga je een revolutie teweegbrengen in de manier waarop Sally in Seattle haar salades koopt? Help jij mee om haar gezonde eetgewoonten op een duurzame en doorlopende manier op gang te brengen?

Voorbeeld: "Je leven is druk genoeg, dus laat ons ervoor zorgen dat je koelkast het hele jaar door gevuld is met de meest verse groenten."

Herinner je klanten eraan hoe hun leven zal verbeteren als ze instemmen met je passie. Dat is tenslotte de reden waarom je je bedrijf bent begonnen.

Alles bij elkaar

Als je eenmaal hebt gepresenteerd wie je bent, de reden waarom je zaken doet, wie je wilt aantrekken en wat je voor hen wilt doen, heb je een solide sectie Over ons.

Koppel dat met wat eenvoudige contactgegevens, een paar handige foto's en je site is klaar voor primetime!

Onthoud dat het starten van een site begint met een straaltje aandacht. Verwacht niet van de ene op de andere dag een lawine aan nieuwe klanten. Dit is een langzaam proces dat geduld vereist om zoekmachines in staat te stellen je site te vinden en dienovereenkomstig te rangschikken.

Het is altijd het beste om je naam bekend te maken. En met deze tips beschikt uw bedrijf over de presentatie en essentiële informatie om zich te onderscheiden van de massa en precies de klanten aan te trekken die u zoekt.

Meer informatie