Help

GoDaddy Help

Wat moet ik doen wanneer ik een interne serverfout krijg?

Foutbericht:

interne serverfout

De server is gestuit op een interne fout of misconfiguratie en kon niet aan je verzoek voldoen.

Neem contact op met de serverbeheerder, support@supportwebsite.com en stel ze op de hoogte van het tijdstip waarop de fout is opgetreden en alles wat je misschien hebt gedaan dat de fout kan hebben veroorzaakt.

Meer informatie over deze fout is mogelijk beschikbaar in het foutlogboek van de server.

Apache/1.3.33 Server op mydomain.com Port 80

Oorzaak

Deze fout kan worden veroorzaakt door verschillende problemen, maar hij wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een beschadigd .htaccess-bestand. Controleer of er een .htaccess-bestand in de map staat waar de fout wordt gegenereerd of in een map daarboven in de boom. Als dat het geval is, hernoem dan tijdelijk het .htaccess-bestand en ververs de pagina. Als de fout niet meer verschijnt, dan is het .htaccess-bestand het probleem. Herstel het bestand of laat het uitgeschakeld.

Als je verdere problemen tegenkomt met het hernoemde .htaccess-bestand, herstel dan de naam en probeer het bestand terug te zetten van een back-up.

Meestal worden .htaccess-problemen veroorzaakt doordat er wordt geprobeerd om PHP-instellingen te overschrijven, die worden geüpload in binair formaat of door problemen met machtigingen.

Oplossing

Zorg ervoor dat je .htaccess-bestanden uploadt in ASCII-modus

Stel de machtigingen in op 644, waardoor het kan worden gebruikt door de server, maar niet kan worden gelezen vanuit een browser.

Als je wijzigingen probeert aan te brengen in PHP-instellingen, zorg er dan voor dat je wijzigingen maakt in je PHP-initialisatiebestand.

Zie voor meer informatie:


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.